08/03/2023 09:30:00 - 09/03/2023 14:30:00Ο ευρωπαικός οργανισμός DIGITAL EUROPE διοργανώνει στις 8 και 9 Μαρτίου 2023 την ενημερωτική εκδήλωση Master of Digital 2023 (MoD2023). Πρόκειται για μία διήμερη εκδήλωση δικτύωσης κατά την οποία οι συμμετέχοντες είτε με φυσική παρουσία και είτε μέσω διαδικτυακής παρακολούθησης θα παρακολουθήσουν κεντρικές ομιλίες υψηλού επιπέδου καθώς και συζητήσεις επί θεματικών πάνελ, εστιάζοντας στον τρόπο που θα επιτευχθεί η ψηφιακή ανθεκτικότητα της Ευρώπης.

Τι θα μάθετε στο MoD2023;

Καθώς η ήπειρός μας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τους μετασεισμούς της πανδημίας COVID, ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην παγκόσμια οικονομία και την ευρωπαϊκή ενότητα. Εν τω μεταξύ, η ζέστη του καλοκαιριού του 2022 μας έδειξε τις συνέπειες της αδράνειας στο κλίμα.

Οι ψηφιακές τεχνολογίες μπορούν να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην αντιμετώπιση των παραπάνω αλληλένδετων κρίσεων. Μεσολαβούν δύο χρόνια μέχρι τις επόμενες ευρωεκλογές, τα οποία θωρούνται κρίσιμα προκειμένου η ευρωπαική οικονομία να αδράξει την ευκαιρία και να βρεθεί στην παγκόσμια πρωτοπορία αξιοποιώντας παράλληλα τις δυνατότητες που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες για μείωση των εκπομπών.

Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να αξιοποιηθεί η δύναμη της τεχνολογίας για την ενίσχυση της ψηφιακής μας ανθεκτικότητας έναντι υβριδικών απειλών, μαζί με ομοϊδεάτες εταίρους. Τώρα είναι η ώρα της Ευρώπης να δράσει!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παράλληλες συνεδρίες “Digital Deep Dives” σχετικά με τον νόμο της ΕΕ για την ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο, τον Ευρωπαϊκό Χώρο Δεδομένων για την υγεία και το Ετος Δεξιοτήτων.

Διαβάστε την πλήρη ατζέντα εδώ.

Ανακαλύψτε περισσότερα διαβάζοντας για την έκθεση εκδήλωσης Masters of Digital 2022.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση, επικοινωνήστε με τον Kivanc Akil, Αναπληρωτή Διευθυντή Εκδηλώσεων & Εκτελεστικού Συντονισμού, DIGITALEUROPE: mastersofdigital@digitaleurope.org.

Αναδημοσίευση κειμένου: Masters of Digital 2023, Digital Skills & Jobs Platform

Επιμέλεια μετάφρασης: Εθνική Συμμαχία για τις Ψηφιακές Δεξιότητες & την Απασχόληση

Οργανισμός
Ομάδα-στόχος
 • Ψηφιακές δεξιότητες για το εργατικό δυναμικό
 • Ψηφιακές δεξιότητες για επαγγελματίες/ ειδικούς ΤΠΕ
 • Ψηφιακές δεξιότητες στην εκπαίδευση
 • Ψηφιακές δεξιότητες για όλους
Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση
 • Ψηφιακές δεξιότητες
Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων
 • Επαγγελματίας/Ειδικός ΤΠΕ
Χώρα
 • Ευρωπαϊκή Ένωση
Βιομηχανία - Τομέας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
 • Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) (λοιπές υποκατηγορίες)
Γλώσσα
 • Αγγλική
Είδος πρωτοβουλίας
 • Θεσμική πρωτοβουλία της ΕΕ
Τρόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης
 • Συνδυασμός (δια ζώσης - διαδικτυακά)
Διαβάσετε περισσότερα