Ενημερώσεις

Νέες πρωτοβουλίες και έργα που αναπτύσσονται, σχετικά με την ψηφιακή μετάβαση και τον αντίκτυπο στους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.

Το πεδίο Νέα σας πληροφορούν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις ψηφιακές δεξιότητες τόσο σε επίπεδο ΕΕ όσο και σε εθνικό επίπεδο, όπως για παράδειγμα νέες πρωτοβουλίες και έργα που αναπτύσσονται, εξελίξεις πολιτικής στην ψηφιακή ατζέντα, ψηφιακές τάσεις κλπ. Ακολουθώντας τα νέα μας, μπορείτε να παραμένετε ενημερωμένοι για την ψηφιακή μετάβαση και τον αντίκτυπό της στους εργαζόμενους, τους καταναλωτές ή τις επιχειρήσεις.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε από ειδικούς σε θέματα ψηφιακής τεχνολογίας από όλη την Ευρώπη, μην χάσετε την ενότητα “Απόψεις”. Φιλοξενεί μια σειρά από απόψεις από ειδικούς σε ψηφιακά θέματα. Εδώ μπορείτε να βρείτε ιδέες και σκέψεις σχετικά με τον συνεχιζόμενο ψηφιακό μετασχηματισμό και τις απαιτούμενες ψηφιακές δεξιότητες. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στην τρέχουσα συζήτηση σχετικά με το πώς άτομα και οργανισμοί θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες προκειμένου να προσαρμοστούν στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική, η ενότητα Εκδηλώσεις παρουσιάζει επερχόμενες εκδηλώσεις που σχετίζονται με ψηφιακές δεξιότητες και θέσεις εργασίας, τόσο σε επίπεδο ΕΕ όσο και σε εθνικό επίπεδο. Οι Εκδηλώσεις μπορούν επίσης να σας προσφέρουν ευκαιρίες δικτύωσης, δυνατότητες συνεργασίας σε έργα ή χρηματοδοτικά σχήματα.

Οι τελικοί υποψήφιοι των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ψηφιακών Δεξιοτήτων 2024!

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε όλους τους φιναλίστ για την έκδοση του 2024 των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ψηφιακών Δεξιοτήτων!

Κοινωνικό Χάκινγκ για την Προσβασιμότητα

Στο Montefalco της Ιταλίας, από τις 30 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε η έκτη εκδήλωση του Κοινωνικού Μαραθωνίου…

Εκδηλώσεις

Digital Skills Talks-επεισόδιο 5ο: «Αντιμετώπιση των προκλήσεων στον τομέα των δεξιοτήτων blockchain στην Ευρώπη»

Στις 19.06.2024 θα προβληθεί το πέμπτο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς Συζητήσεις για τις Ψηφιακές Δεξιότητες (Digital Skills Talks) που φιλοξενείται…