Είστε γυναίκα και θέλετε να επενδύσετε σε μια τεχνολογική σταδιοδρομία; Η Quidest θα προσφέρει 200 θέσεις σε μία σειρά μαθημάτων ανάπτυξης λογισμικού. Η κατάρτιση απευθύνεται σε φοιτήτριες, επαγγελματίες από όλους τους τομείς ή γυναίκες που ήδη εργάζονται και επιδιώκουν να μάθουν πώς να αναπτύξουν λύσεις βασισμένες στην τεχνολογία μέσω της πλατφόρμας Genio. Η Genio είναι μια αυτόματη πλατφόρμα παραγωγής λογισμικού, μέσω της Modeling και της Δημιουργικής Τεχνητής Νοημοσύνης (Generative AI), η οποία δεν απαιτεί από τους υποψηφίους να έχουν υπόβαθρο στις τεχνολογίες της πληροφορίας για να αναπτύξουν τις δικές τους ψηφιακές εφαρμογές.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα έχει έντονο πρακτικό προσανατολισμό, με διάφορα εκπαιδευτικά βίντεο, ασκήσεις κατάρτισης και υποστήριξη από  εκπαιδευτή της Genio, ο οποίος θα βοηθήσει να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις των εκπαιδευομένων καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής αυτής διαδρομής. Με την πρωτοβουλία αυτή, η Quidest επιθυμεί να στηρίξει τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν ή/και να συνεχίσουν μια σταδιοδρομία στον τεχνολογικό τομέα, να τις ενδυναμώσει και να τις μετατρέψει σε παράγοντες και πρωταγωνιστές της τεχνολογικής αλλαγής, εντός των πανεπιστημίων, των οργανώσεων και των κοινοτήτων όπου συμμετέχουν. Στο τέλος των 40 ωρών κατάρτισης, όλοι οι επιτυχόντες συμμετέχοντες θα δικαιούνται πιστοποιητικό κατάρτισης Quidest, η οποία είναι αναγνωρισμένη από τη DGERT — Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης και Εργασιακών Σχέσεων της ΕΕ.

Ο κύκλος μαθημάτων μπορεί να προγραμματιστεί και να διεξαχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024, με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας στην Quidgest_Academy. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 40 ώρες — οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ίδιας εβδομάδας ή περισσότερες ώρες για έως τρεις μήνες κατ’ ανώτατο όριο — η κατάρτιση αυτή θα διδάσκεται κατά 100 % διαδικτυακά (ηλεκτρονική μάθηση) και στα αγγλικά (έτσι ώστε να συμμετέχουν γυναίκες από οπουδήποτε στον κόσμο).

Εγγραφείτε τώρα!

Οι εγγραφές για την πρωτοβουλία αυτή είναι ανοικτές έως τις 15 Μαρτίου και μπορεί να πραγματοποιηθεί συμπληρώνοντας το έντυπο που διατίθεται εδώ. Οι 200 διαθέσιμες θέσεις για κατάρτιση θα κατανεμηθούν κατά σειρά εγγραφής. Όλοι οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν έχουν επιλεγεί ή όχι. Οι 200 επιλεγείσες γυναίκες θα λάβουν πληροφορίες από την Quidger Academy σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προγραμματίσουν το μάθημα Genio καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024.

Αναδημοσίευση κειμένου: Quidgest celebrates International Women’s Day by offering 200 training courses in the digital area for women, Digital Skills & Jobs Platform, created by INCoDe INCoDe

Επιμέλεια μετάφρασης: Εθνική Συμμαχία για τις Ψηφιακές Δεξιότητες & την Απασχόληση

Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων
  • Βασικό
  • Ενδιάμεσο
  • Προχωρημένο
Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση
  • Λογισμικό (Software)
  • Ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών (Web Development)
  • Ψηφιακές δεξιότητες
Χώρα
  • Ευρωπαϊκή Ένωση
  • Πορτογαλία
Είδος πρωτοβουλίας
  • Διεθνής πρωτοβουλία
Διαβάσετε περισσότερα