Λάβετε μέρος στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα xAIM

Θέλετε η σταδιοδρομία σας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης να πάει στο επόμενο επίπεδο; Ανακαλύψτε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα xAIM (eXplainable Artificial Intelligence in healthcare Management), μια ολοκληρωμένη κατάρτιση σε ψηφιακές δεξιότητες στη διαχείριση της υγείας που σχεδιάστηκε για τη διαμόρφωση επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης στον τομέα της ΤΝ.

Το xAIM Master θα σας βοηθήσει να ευαισθητοποιηθείτε σχετικά με τις προκλήσεις δεοντολογίας που θέτει η τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) και τον βαθύ αντίκτυπό της στην κοινωνία. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα xAIM υπερβαίνει την εμπειρογνωμοσύνη σε τεχνικό επίπεδο, διασφαλίζοντας ότι κατανοείτε σε βάθος τα αναδυόμενα δεοντολογικά ζητήματα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Εξερευνήστε τις εφαρμογές αιχμής της τεχνητής νοημοσύνης στην υγειονομική περίθαλψη και εμβαθύνετε στην τρέχουσα κατάσταση της τεχνολογίας, αποκτώντας παράλληλα πρακτικές γνώσεις και ικανότητα εφαρμογής των δεξιοτήτων σας. Στόχος μας είναι να σας ενδυναμώσουμε μέσω πρακτικής εμπειρίας και να σας εφοδιάσουμε για το συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο της ΤΝ στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Για την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις δεοντολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις των εφαρμογών ΤΝ. Η εμπειρογνωμοσύνη σας θα είναι ζωτικής σημασίας για να ανταποκριθείτε στον περίπλοκο συνδυασμό της τεχνολογίας και της υγειονομικής περίθαλψης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην επόμενη ομάδα! Η πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων ξεκίνησε τον Ιούλιο. Ξεκινήστε σήμερα το ταξίδι σας για να γίνετε επικεφαλής του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με βάση την ΤΝ!

Αναδημοσίευση κειμένου: Unlocking the Future of Healthcare with the xAIM Master Program, Digital Skills & Jobs Platform, created by Matteo Mirigliano

Επιμέλεια μετάφρασης: Εθνική Συμμαχία για τις Ψηφιακές Δεξιότητες & την Απασχόληση

© Ευρωπαϊκή Επιτροπή
© L3S

Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων
  • Προχωρημένο
Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση
  • Τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence)
Χώρα
  • Ευρωπαϊκή Ένωση
Είδος πρωτοβουλίας
  • Διεθνής πρωτοβουλία
Διαβάσετε περισσότερα