Το UC Davis, ένα από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια της χώρας, είναι παγκόσμιος ηγέτης στη γεωργία, την κτηνιατρική, τη βιωσιμότητα, τις περιβαλλοντικές και βιολογικές επιστήμες και την τεχνολογία. Με τέσσερα κολέγια και έξι επαγγελματικές σχολές, το UC Davis, οι φοιτητές και οι απόφοιτοί του είναι γνωστοί για την ακαδημαϊκή τους αριστεία, την ουσιαστική δημόσια υπηρεσία και τον βαθύ διεθνή αντίκτυπο.

Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε ως πανεπιστημιούπολη κυρίως γεωργικής κατεύθυνσης, αλλά τον τελευταίο αιώνα επεκτάθηκε και περιλαμβάνει μεταπτυχιακά και επαγγελματικά προγράμματα στην ιατρική (που περιλαμβάνει το Ιατρικό Κέντρο UC Davis), τη νομική, την κτηνιατρική, την εκπαίδευση, τη νοσηλευτική και τη διοίκηση επιχειρήσεων, εκτός από 90 ερευνητικά προγράμματα που προσφέρονται από το UC Davis Graduate Studies.

Το UC Davis προσφέρει ειδικεύσεις σε πολλές αναδυόμενες τεχνολογικές τεχνολογίες: Το Davis Davis προσφέρει πολλές νέες τεχνολογίες: Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS), Πληροφοριακή Αλφαβητική Υγεία για την Ανάλυση Δεδομένων, Επιστήμη των Υπολογιστών, Μεγάλα Δεδομένα, Μηχανική Μάθηση, Τεχνητή Νοημοσύνη και πολλές άλλες.

Μέλος Εθνικής Συμμαχίας
ΟΧΙ
Κατηγορία Οργανισμού
  • Άλλα
Ομάδα-στόχος
  • Ψηφιακές δεξιότητες για όλους
Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση
  • Ψηφιακές δεξιότητες
Χώρα
  • ΗΠΑ
Βιομηχανία - Τομέας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
  • Λοιπά προγράμματα και προσόντα
Διαβάσετε περισσότερα