Zωντανή διαδικτυακή μετάδοση, 10:00 έως τις 16:00, ώρα Ελλάδος.

Είστε πάροχος κατάρτισης μαθημάτων σύντομης διάρκειας σε προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, η ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο ή το Διαδίκτυο των πραγμάτων; Είστε επιχείρηση ή επαγγελματική οργάνωση, η οποία συνεργάζεται απευθείας με Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις; Μήπως είστε οργανισμός ή εταιρία που ειδικεύεται σε βασικές ψηφιακές τεχνολογίες;

Μπορείτε τώρα να υποβάλετε  την αίτηση σας για  να λάβετε χρηματοδοτική στήριξη της ΕΕ ύψους έως 3 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δημιουργήσετε μαθήματα κατάρτισης σύντομης διάρκειας  σε προηγμένες ψηφιακές δεξιότητες στο πλαίσιο του Προγράμματος Ψηφιακή Ευρώπη. Η πρόσκληση σύντομης διάρκειας μαθημάτων κατάρτισης για προηγμένες ψηφιακές δεξιότητες  έχει ήδη δημοσιευτεί από τις 22 Φεβρουαρίου 2022.

Στόχος της είναι να προσφέρει ολοένα και περισσότερα προγράμματα σύντομης κατάρτισης και υψηλής ποιότητας  για το εργατικό δυναμικό, με ιδιαίτερη έμφαση στις ΜΜΕ.

Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων θα κλείσει στις 17 Μαΐου 2022, οπότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε,να επεξεργάζεστε και να υποβάλετε τη δική σας πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Συνδεθείτε στην Ημερίδα Ηλεκτρονικής Δικτύωσης!

Προκειμένου  να διευκολυνθείτε στην αναζήτησή συνεργατών και την προετοιμασία της πρότασής σας, η Πλατφόρμα για τις Ψηφιακές Δεξιότητες  & την Απασχόληση σας προσκαλεί σε Ημερίδα Δικτύωσης που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος (9:00 έως τις 17:00, ώρα Κεντρικής Ευρώπης (GMT+0200). Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε ζωντανή ηλεκτρονική δικτύωση για να προωθήσετε τον οργανισμό σας και να βρείτε πιθανούς συνεργάτες από όλη την Ευρώπη.

Επίσης, η Πλατφόρμα για τις Ψηφιακές Δεξιότητες  & την Απασχόληση έχει δημιουργήσει μία Ομάδα Δικτύωσης Συνεργατών Ψηφιακών Δεξιοτήτων και ένα Eιδικό χώρο συζήτησης σχετικά με τη συγκεκριμένη πρόσκληση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε  να βρείτε τους κατάλληλους υποψήφιους  ώστε να δημιουργήσετε συνεργασίες,  αρκεί να ακολουθήσετε τα τέσσερα αυτά (4) εύκολα βήματα:

1. Εγγραφείτε και συνδεθείτε στην Πλατφόρμα μέσω του λογαριασμού σας EU Login.

2. Γίνετε μέλος της Ομάδας Δικτύωσης Συνεργατών Ψηφιακών Δεξιοτήτων.

3. Παρουσιάστε τον εαυτό σας και τον οργανισμό σας γράφοντας ένα σύντομο κείμενο στον Ειδικό χώρο συζήτησης.

4. Στείλτε ειδοποιήσεις σε άλλα μέλη της ομάδας μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων και καλέστέ τους για συνεργασία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μιλήσουν ζωντανά με την Ομάδα Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Facebook στις 10:30 ώρα Ελλάδοςκαι στο Twitter στις 12:45 ώρα Ελλάδος (ώρα Κεντρικής Ευρώπης: Facebook στις 9:30 & Twitter στις 11:45).

Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει;

• Φορείς εκπαίδευσης και κατάρτισης (Επιχειρήσεις κατάρτισης, Kέντρα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και Επιχειρήσεις που παρέχουν κατάρτιση).

• Επιχειρηματικές και επαγγελματικές οργανώσεις (σε ενωσιακό, εθνικό ή περιφερειακό επίπεδο).

• Κόμβοι ψηφιακής καινοτομίας (Digital innovation hubs), συνεργατικοί σχηματισμοί (clusters), κέντρα καινοτομίας και αριστείας στις ψηφιακές τεχνολογίες και άλλες συνέργειες  που δραστηριοποιούνται σε καίριεςψηφιακές τεχνολογίες (key digital technologies). 

• Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που μπορούν να συμβάλουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης αλλά και να παρέχουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία κ.λπ.

Πρέπει να εγγραφώ;

Εδώ μπορείτε να παρακαλουθήσετε την εκδήλωση, ενώ δεν απαιτείται προ-εγγραφή. Μπορείτε, ωστόσο, να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα και να συμμετέχετε εκ των προτέρων στην Ομάδα Δικτύωσης Ψηφιακών Δεξιοτήτων. Για να λαμβάνετε ενημερώσεις, συνδεθείτε στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα για τις Ψηφιακές Δεξιότητες & την Απασχόληση και εγγραφείτε στο Digital Skills and Jobs Platform και παρακολουθείτε τους λογαριασμούς @DigitalSkillsEUστο Twitter και στο Facebook.

© Digital Skills & Jobs Platform, 2022

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ κειμένου & οπτικού υλικού: Partner for Digital Skills Networking Day,

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ μετάφρασης: Εθνική Συμμαχία για τις Ψηφιακές Δεξιότητες & την Απασχόληση

Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση
  • Ψηφιακές δεξιότητες
Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων
  • Βασικό
  • Ενδιάμεσο
  • Επαγγελματίας/Ειδικός ΤΠΕ
  • Προχωρημένο
Χώρα
  • Ελλάδα
Είδος πρωτοβουλίας
  • Εθνική πρωτοβουλία