Φέτος, η Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση (DSJP), εισάγει μια πρωτοποριακή σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων, τις «Ομιλίες για τις Ψηφιακές Δεξιότητες», με στόχο την επέκταση της απήχησής της και τη συμμετοχή ποικιλόμορφου κοινού μέσω στοχευμένων διαδικτυακών συνεντεύξεων.

Μια νέα προσέγγιση: Πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές συζητήσεις με εμπειρογνώμονες για τις ψηφιακές δεξιότητες

Οι Ομιλίες για τις Ψηφιακές Δεξιότητες επαναπροσδιορίζουν τις συμβατικές διαδικτυακές εκδηλώσεις, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια μοναδική ευκαιρία να συνοδεύσουν το πρόγευμα, το γεύμα ή το απογευματινό τους, με συζητήσεις που διεξάγουν εμπειρογνώμονες του κλάδου και ηγέτες ιδεών στον τομέα των ψηφιακών δεξιοτήτων. Η σειρά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι LIVE στο κανάλι του Facebook @DigitalSkillsEU, εξασφαλίζοντας μια διαδραστική εμπειρία για μια δυναμική ανταλλαγή ιδεών εντός μέγιστου χρονικού διαστήματος 30 λεπτών.

Μια σειρά διορατικών ομιλιών: Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις έξι διαδικτυακές ομιλίες

Για τους επόμενους μήνες διοργανώνονται έξι διαδικτυακές ομιλίες, καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει έναν εξέχοντα εμπειρογνώμονα στο επίκεντρο του τοπίου των ψηφιακών δεξιοτήτων. Οι εμπειρογνώμονες θα ανταλλάξουν πολύτιμες πληροφορίες, θα συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις, τα παραδείγματα επιτυχίας και θα παρουσιάσουν το όραμά τους για το μέλλον των ψηφιακών δεξιοτήτων. Τα επεισόδια θα καλύπτουν φλέγοντα θέματα στον ψηφιακό κόσμο, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια, οι γυναίκες στην τεχνολογία, οι εικονικοί κόσμοι και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι!

Προώθηση της αλληλεπίδρασης σε πραγματικό χρόνο και δημιουργία κοινοτήτων

Οι Ομιλίες για τις Ψηφιακές Δεξιότητες δεν αποσκοπούν απλώς στην ενημέρωση και την έμπνευση,  παρέχουν μια μοναδική πλατφόρμα αλληλεπίδρασης σε πραγματικό χρόνο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις, να μοιραστούν σκέψεις και να συνδεθούν με ομοϊδεάτες, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας δυναμικής διαδικτυακής κοινότητας που αγωνίζεται για την προώθηση των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Αποθηκεύστε την ημερομηνία για το πρώτο επεισόδιο «Δεξιότητες τεχνητής νοημοσύνης και το Μέλλον της απασχόλησης»!

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στις 09:00 π.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης (10.00 π.μ., ώρα Ελλάδος), θα μεταδόσουμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς: «Δεξιότητες τεχνητής νοημοσύνης και το μέλλον της απασχόλησης». Θα φιλοξενήσουμε τον Δρ. Andrew Tuson, Λέκτορα στη Σχολή Πληροφορικής της Βαρσοβίας, για να μιλήσουμε για τις δεξιότητες που σχετίζονται με την ΤΝ στη σημερινή αγορά εργασίας.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρώτο επεισόδιο στην ειδική σελίδα και συμπληρώστε το έντυπο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας!

Αναδημοσίευση κειμένου: Digital Skills Talks Series: dive into the world of digital skills!, Digital Skills & Jobs Platform, created by Irene Marinelli

Επιμέλεια μετάφρασης: Εθνική Συμμαχία για τις Ψηφιακές Δεξιότητες & την Απασχόληση

Digital skill level
  • Basic
  • Intermediate
  • Advanced
Digital technology / specialisation
  • Artificial Intelligence
  • Cybersecurity
  • Big Data
  • Virtual Reality
  • Digital skills
Country
  • European Union
Type of initiative
  • International initiative
Διαβάσετε περισσότερα