MSC στην ΤΝ: νέα εγγραφή 2024

Συναρπαστικές ειδήσεις ! Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) για την τεχνητή νοημοσύνη — MAI4CAREU — στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MAI4CAREU θεσπίστηκε το 2022 και επικεντρώνεται στην ανθρωποκεντρική, εξηγήσιμη και υπεύθυνη ΤΝ. Περιλαμβάνει υποχρεωτικά μαθήματα σχετικά με τη δεοντολογία και την επιχειρηματικότητα στον τομέα της ΤΝ, δίνοντας προτεραιότητα στην παροχή συμβουλών σταδιοδρομίας για την ενδυνάμωση των σπουδαστών κατά την έναρξη των επιχειρήσεών τους. Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της ΕΕ «Συνδέοντας την Ευρώπη», αναπτύσσεται σε συνεργασία με εταίρους όπως το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, το Πανεπιστήμιο Ruse Angel Kanchev, το Κέντρο Αριστείας CYENS και επιχειρήσεις τεχνολογίας. 

Λάβετε μέρος στο πρόγραμμα για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της εκπαίδευσης στον τομέα της ΤΝ  και  υποβάλλετε αίτηση τώρα  για να συμμετέχετε στο νέο κύκλο συμμετοχών του Σεπτεμβρίου!

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MAI4CAREU: Δεξιότητες για την επαγγελματική σταδιοδρομία στην ΤΝ 

Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα για την Τεχνητή Νοημοσύνη (MSc) του Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο το διαχειρίζονται από κοινού τα Τμήματα Επιστήμης Υπολογιστών και Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, παρέχονται στους φοιτητές ευκαιρίες να βιώσουν ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης μέσω πρακτικής άσκησης σε ερευνητικά κέντρα και διάφορες εταιρείες, κερδίζοντας πιστωτικές μονάδες για τη συμμετοχή τους. Το πρόγραμμα ενισχύει την εμπειρία των φοιτητών προσφέροντας συμβουλές σταδιοδρομίας και δημιουργώντας ισχυρές συνδέσεις με τη βιομηχανία, διευκολύνοντας την απόκτηση βασικών δεξιοτήτων με σκοπό μία επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη στoν τομέα της ΤΝ ή τη δημιουργία ανεξάρτητων νεοφυών επιχειρήσεων.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα!

Οι αιτήσεις είναι ανοικτές έως τον Μάιο του 2024!

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2024, έως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 έως τις 12.00 ΕΕΤ

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων.

Αναδημοσίευση κειμένου: MAI4CAREU – Applications now open for the next edition of the MSc in AI in September 2024, Digital Skills & Jobs Platform, created by Matteo Mirigliano

Επιμέλεια μετάφρασης: Εθνική Συμμαχία για τις Ψηφιακές Δεξιότητες & την Απασχόληση

Digital skill level
  • Advanced
Digital technology / specialisation
  • Artificial Intelligence
  • Machine Learning
Country
  • European Union
  • Cyprus
Type of initiative
  • International initiative
Διαβάσετε περισσότερα