Γίνε μέλος

Η υποβολή της αίτησης για την ένταξη νέου μέλους αξιολογείται από την αρμόδια υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών, που έχει τον επιχειρησιακό συντονισμό και την οργάνωση της Εθνικής Συμμαχίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω αναδιάρθρωσης του νομικού πλαισίου που διέπει την Εθνική Συμμαχία, οι νέες αιτήσεις θα αξιολογηθούν μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων νομικών αλλαγών.

Ο Φορέας θα πρέπει να εγκρίνει τη Χάρτα της Εθνικής Συμμαχίας και τον Οδηγό για τα μέλη, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, προκειμένου να γίνει μέλος.
Μέχρι στιγμής, μέλη της Συμμαχίας μπορούν να γίνουν μόνο Φορείς και όχι μεμονωμένα άτομα.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ  Με αυτό το όνομα θα εμφανίζεται στον κατάλογο με τα μέλη της Συμμαχίας
  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΟΡΕΑ


  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΦΟΡΕΑ  Το όνομα θα εμφανίζεται δημόσια στον κατάλογο της Συμμαχίας  Το όνομα θα εμφανίζεται δημόσια στον κατάλογο της Συμμαχίας  Το e-mail θα εμφανίζεται στoν κατάλογο επικοινωνίας της Συμμαχίας  ΛΟΓΟΤΥΠΟ  Δεν εχει επιλεχθεί λογότυπο
  Επισυνάψτε το λογότυπο του Φορέα σε υψηλή ανάλυση (με την παρούσα επισύναψη, επιτρέπεται η χρήση του λογότυπου από την Εθνική Συμμαχία). Το μέγεθος των αρχείων δεν μπορεί να ξεπερνά τα 4 ΜΒ. Υποστηρίζονται οι εξής τύποι αρχείων: gif jpg jpeg png psd pdf svg ps ai cdr

  ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΟΡΕΑ


  ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΟΡΕΑ

  ΟΜΑΔΑ


  ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ / ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ;


  ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΤΑΣ*
  Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.